Brands

Brands Chicken Essence 70g X 6s

Sale!
Brands Chicken Essence 70g X 6sBrands Chicken Essence 70g X 6sBrands Chicken Essence 70g X 6sBrands Chicken Essence 70g X 6sBrands Chicken Essence 70g X 6sBrands Chicken Essence 70g X 6sBrands Chicken Essence 70g X 6s
Brands Chicken Essence 70g X 6s
Brands Chicken Essence 70g X 6s
Brands Chicken Essence 70g X 6s
Brands Chicken Essence 70g X 6s
Brands Chicken Essence 70g X 6s
Brands Chicken Essence 70g X 6s
Brands Chicken Essence 70g X 6s
Brands Chicken Essence 70g X 6s

Brands

Brands Chicken Essence 70g X 6s

161 reviews Sold: 257

RM41.60 RM36.60 -12%

Availability: 303 in stock

Points37 Earn points to redeem for future purchases. Collect 1 point for every RM 1 spent. Redeem RM 1 with 200 points.
Quantity

Availability: 303 in stock

Available For

Product Details
Size (cm)
16.1(L) x 7.7(W) x 11(H)
Target Group
1. Busy people who want to seize the day
2. Drivers who need to focus on the roads
3. Students who need to cope with their study schedule
4. Seniors who want to be more active
Product Registration / Notification
NA

Product Description

For over 180 years, BRAND’S® Chicken Essence is the Original Essence of Chicken. It is made of an all-natural extract of fine quality chicken hygienically processed under high temperatures.

It is fat-free and cholesterol-free with no artificial chemicals or preservatives, the goodness of BRAND’S® Chicken Essence is sealed air-tight by a patented triple safety cap and packaged in an easily digestible form.

With over 40 published scientific papers, BRAND’S® Chicken Essence is the only clinically proven Essence of Chicken for a healthy body and sharp mind. It has been shown to increase metabolism by reducing tiredness and increasing oxygen flow to the brain for improved concentration 

BRAND’S® Chicken Essence is scientifically proven to:

  • Improves recovery after exercise
  • Improves mood
  • Improves quality of breast milk
  • Reduces tiredness
  • Reduce glycaemic response

This product is suitable for:

  • Busy people who want to seize the day
  • Drivers who need to focus on the roads
  • Students who need to cope with their study schedule
  • Seniors who want to be more active

Best way to consume:

A bottle daily can be taken straight from the bottle and is perfect at room temperature, chilled or warmed. Once opened, the contents should be refrigerated and consumed within 24 hours. Take it daily, anytime, anywhere as part of a balance diet. 

Ingredient / Content
Chicken essence and caramel.
How To Use
One bottle per day , preferably in the morning.
SKU
12271
View more
Reviews

4.61 out of 5 stars

161 reviews

4.61

Overall

5
116
4
33
3
9
2
1
1
2

Let us know what you think...

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

  1. GOH SZE ENG GOH

    Good product to maintain wellbeing

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

    • Ashley

      Thank you for choosing Alpro One Click! Glad to know that you loved the product!

      Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  2. kelly

    received in good condition.

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  3. MOHD RIZAL

    Sudah lama melihat iklan dan produk ini di pasaran namun tidak pernah mencuba. Setelah mencuba, Alhamdulillah dapat rasakan perubahan dari segi tenaga dalam menjalankan aktiviti harian. Sangat mengesyorkan kepada yang belum mencuba (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  4. Siti Heirany

    Sebagai seorang surirumah yang mempunyai 3 orang cahayamata, Brand’s Essence of Chicken memberikan saya tenaga ‘extra’ untuk saya kekal aktif dalam melakukan tugas seharian saya. Walaupun saya kurang minat dengan rasanya tetapi ianya masih boleh saya minum. Pati ayam brand ni sangat berkualiti dan cara pembungkusan sangat kemas. Thanks Brand’s dan hometesterclub untuk produk ini ! (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  5. Anis fadila

    Ternyata produk ini sangat bagus kerana saya rasa sihat dan bertenaga sepanjang hari. Saya lebih fokus dalam menjalankan aktiviti harian. Semestinya saya akan sambung menggunakan produk pati ayam ni berterusan. Terima kasih (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  6. Noor Hasmihan

    Dengan mengambil pati ayam brands ini badan saya menjadi cergas serta bertenaga sepanjang hari. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  7. Nur

    Produk ini tersangat lah bagus untuk memulakan harihari anda pada setiap pagi ia dapat membantu anda melakukan kerja dengan bertenga dan tidak merasa letih (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  8. Siti salwa

    Bau nya yang tak tahan so nak tak nak telan je la.. utk kesihatan tapi kalau boleh hilangkan bau nya tu maybe saya akan pertimbangkan untuk membeli nya pula maka perlu pebgubahsuaian rasa dan bau agak ia lebih enak dan boleh dimakan oleh setiap generasi tanpa rasa curiga ataupun was-was dan terus mengamalkannya. Maka perlu ada satu cara penyelesaian or inovasi bagi pengubahsuaian bau or rasa nya agar lebih enak dan lebih dinikmati. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  9. Faezah

    Selepas mencuba pati ayam brands, saya mendapati semua khasiat yang dinyatakan adalah betul. Sangat serasi dengan saya yang sering kepenatan fizikal dan mental dalam mengurus kehidupan sehari-hari (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  10. ZANARIAH

    Membantu meningkatkan tenaga dan badan tidak cepat lesu,

    (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  11. Zaimah

    Dapat menyegarkan tubuh badan dan memberi effect yang sangat baik kerana saya sering mengalami kepenatan dan selalu rasa lemah badan, seteleh mengambil produk ini, saya rasa sangat segar dan dapat memperbaiki sistem immuni badan juga (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  12. rina

    Sari pati ayam brands membuatkan saya kekal bertenaga dan bersemangat untuk menempuh hari hari saya. Saya juga amat mengesyorkan ibu bapa saya untuk mengambil sari pati ayam brands untuk membantu mereka kekal bertenaga sepanjang hari memandangkan usia mereka semakin lanjut. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  13. Farha

    Saya mula menggunakan produk ini selama seminggu selepas menerima. Keadaan kesihatan ketika itu baru pulih dari demam yang panjang. Setelah mengamalkan produk saya rasa badan makin bertenaga dan merasakan kesegaran badan kembali. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  14. Norazlin

    SAYA SUKA MINUM SEJUK KERANA RASA LEBIH SEGAR. DAN UNTUK ANAK2 SY CUBA MASAK JADIKAN IA NASI AYAM. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  15. noorermy

    Ianya bagus diamalkan setiap hari.pasti tidak menyesal (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  16. SITI ZUBAIDAH

    Sepanjang tempoh percubaan 7 hari, saya dapati badan terasa segar dan kulit pun makin segar.badan rasa cergas dan kuat antibodi. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  17. Atie

    Pati ayam yang bagus dan membantu meningkatkan tenaga. Dapat rasakan kesannya berikutan pengambilan pati ayam ini secara berterusan. Badan pun kurang lesu. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  18. Mohd Ridhwan

    Membantu meningkatkan prestasi fizikal dan mental pengguna secara ketara serta mengurangkan tekanan dan keletihan mental serta fizikal. Membuatkan tidur lebih lena pada waktu malam & bertenaga pada waktu siang (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  19. Nurul huda

    BRAND’S Sari Pati Ayam Bagus Membekalkan tenaga lebih yang diperlukan oleh badan sesuai untuk sepanjang bulan Ramadhan. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  20. Nor Azimah

    Membantu saya secara semulajadi untuk kekal bertenaga sepanjang hari (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  21. Mazlinda

    Kesan pengambilan pati ayam ini dapat memberikan tenaga dan membantu memperbaiki tisu badan. Sudah tiada rasa letih bangun pagi dan sakit lutut. Dari segi rasa agak susah untuk diterima, tapi mungkin boleh cuba yang jenis campuran/perisa. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  22. Nur syuhada

    Kesihatan,penglihatan,ingatan bertambah baik.rasa yang lazat (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  23. nornasuha

    Selepas saya ambik pati ayam brand, saya dapat rasa perubahan pada badan saya. saya rasa lebih bertenaga dan sihat. Badan saya rasa ringan dan rasa mengantuk pun kurang. Hasil kerja saya pun lebih baik ditempat kerja sbb saya bertenaga. Mata saya pun segar jee. Saya amalakan pati ayam ini setiap bagi untuk mendapatkan hasil yang terbaik. Terima kasih Pati ayam brand!! (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  24. Nur Assikin

    Terbaik,BRAND’S sari pati ayam…selepas mencubanye amat rasa bertenaga dan mental saya tidak lagi rasa stress dan banyak pikir,badan pun jadi segar bila bertenaga…saya bagi 10bintang pada BRAND’S sari pati ayam…dan semestinya menjadi pilihan dihati untuk mengamalkan waktu bersahur agar rasa lebih bertenaga diwaktu berpuasa ..dan menjadi pilihan dihati selepas ini setelah mencuba BRAND’S sari pati ayam berbanding jenama lain di pasaran..saya akan sarankan pada family ,saudara mara n kenalan saya untuk mengamal kan ini jika nak bertenaga sepanjang hari ..tq home tester….jangan lupa orang diluar sana untuk mencuba..peace (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  25. Ruhaida

    Sangat best untuk saya sebagai suri rumah yang memerlukan energy yg banyak..sangat recomend (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  26. Salbiah

    Perbezaan ketara dirasai ketika memulai hari pada waktu pagi. Badan rasa sangat bertenaga dan mental sangat cergas. Tiada permulaan hari yang lemah dengab Brand’s Sari Pati Ayam. Saya juga ingin meneruskan pengambilan sebagai salah satu makanan tambahan harian saya ketika bulan puasa nanti. Terima kasih kerana memperkenalkan produk yang sangat berkualiti. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  27. nor izeni

    Brands sari pati ayam amat menakjubkan. Ia membuatkan saya lebih bertenaga dan fokus semasa bekerja. Terima kasih Brands. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  28. Selamat Ibrahim

    Terima kasih *Home Tester Club* membeli peluang untuk saya mencuba sekotak product kesihatan 10 botol *BRAND’S Essence of Chicken*.
    Rasa teruja untuk saya mencuba walaupun khabar angin menyatakan product ini waunya hange dan tidak menyenagkan, ianya tidak benar. Bagi saya *BRAND’S Essence of Chicken* ini amatlah berpaus hati bagi mengekalkan tahap tenaga sepanjang hari dan akan terus menggambil minuman kesihatan ini untuk meningkatkan metabolisma untuk menggurangkan keletihan dan meningkatkan aliran oksigen ke otak untuk daya tumpuan yang mantap terutama ketika sepanjang waktu saya bekerja.
    Minuman ini sedap dan semua orang harus mencuba keenakanya kerana ianya tidak mengandungi lemak dan kolestrol, yang paling penting tiada bahan kimia tiruan dan bahan awet.
    Minuman *BRAND’S Essence of Chicken* terdapat dipasaran dengan harga yang murah dan premium, sesuai dengan qualiti yang di patenkan untuk keselamatan pengguna.
    Selamat Mencuba!!!! (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  29. Noramyra

    Sari pati ayam yang paling terbaik pernah saya cuba.Terasa seperti baru direneh.Menjadikan saya cergas dan bertenaga sepanjang hari.Tiada lagi perkataan lemau.Selain itu juga ia memberikan saya keseimbangan mental emosi menjadikan saya ceria. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  30. Roshaida

    Terima kasih kerana telah memilih dan memberi saya peluang untuk mencuba produk brand’s sari pati ayam. sepanjang 7hari Saya mengambilnya Saya terasa perubahannya iaitu Saya semakin bertenaga dalam menjalankan kerja-kerja seharian iaitu meniaga makanan dan menguruskan anak-anak. Selain itu, ia juga dapat membantu Saya untuk meningkatkan imuniti. Saya suka mengambilnya ketika sejuk. Saya juga telah mengesyorkan kepada keluarga. Saya akan terus kekal bersama brand’s sari pati ayam. Terima kasih. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  31. Hidayah

    Setiap kali mengunakannye, rase sihat dan segar tubuh badan.. cergas (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  32. Nurul Husna

    Khasiatnya sgt bagus, tetapi BG pendapat saya sendiri, rasa dan baunya agak kuat dan mungkin sesetengah pengguna sukar untuk meminumnya.. mungkin pihak brand boleh mengurangkan rasa dan baunya. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  33. NUR

    dapat mengatasi kesan negatif gaya hidup moden yang boleh memudaratkan kesihatan, sekali gus memulihkan tahap kesihatan dengan mengimbangkan ritma badan. selain itu, saya juga mengambil ia semasa saya berpuasa ganti dan menyusukan anak sepanjang berpuasa, ia mengurangkan rasa letih walaupun seharian membuat kerja. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  34. Hasmizatul

    Saya telah meminumnya setelah saya mendapatkan produk,walaupon baunya agak kuat,tetapi bila menghabiskan sebotol Sari PatinYam,memang nampak perbezaan nya..Memberikan saya tenaga yang luar biasa,menjadikan saya lebih bertenaga dari biasa,memang terbukti.. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  35. Mohamad fizan

    Pada mulanya agak susah nak minum produk ini.. Lepas dua ke tiga hari baru rasa serasi dan merasai kesannya…. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  36. Atasya

    Saya bagi nenek saya yang minum hehe nenek saya sangat suka dia nampak lebih bertenaga lebih sihat, lutut pun dah tak sakit, bangun pagi pun tak lesu, alhamdulillah terima kasih hometesterclub bagi free BRAND’S SARI PATI AYAM (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  37. Muhamad Kazar

    Produk keluaran Brand’s sememangnya menghasilkan produk yang berkualiti tinggi. Hasil penggunaan pati ayam selama tempoh ujian ini memberikan tubuh badan saya lebih sihat dan cergas berbanding sebelum ini yang mudah letih. Produk ini sangat disarankan bagi semua peringkat usia (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  38. Jubaira

    Saya telah mencuba sari pati ayam dan ia sangat bagus untuk tubuh badan (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  39. NOR ASMAWATI

    sihat,ceria..
    mbantu kesegaran dalam badan serta dan bertenaga (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  40. Puan

    Saya telah mencuba sari pati ayam Brands ini dan mendapati badan rasa sihat n cergas..sebelum ini saya memulakan pagi dgn minum minumam kegemaran saya untuk kekal tenaga tetapi sejak mengamalkn sari pati ayam Brands ini saya lebih aktif cergas dalam melalukan tugas harian tanpa perlu sakit kepala dan saya lebih fokus melakukan tugas-tugas harian tanpa ganguan kesihatan.Terima kasih Brands kerana memperkenalkn saya dengan produk sari pati ayam ini. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  41. Siti Salbiah

    Setelah hampir 7-10 hari mencuba. Sari pati ayam ini dapat memberikan tenaga tambahan untuk saya melakukan rutin harian. Selain ia mengandungi protein yang tinggi malah tiada tambahan perisa yang lain menjadikan rasa asli sari pati ayam itu tersendiri. Sesuai peringkat umur. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  42. Baharim

    Pengalaman saya apabila mengambil pati ayam brands ini adalah saya rasa banyak berubahan pada sistem badan saya dari hari ke hari.Malah badan yang lesu kembali menjadi segar dan bertenaga semula (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  43. MOHD SUHAIMIN

    Badan saya tidak lesu dan menjadi cergas,lebih produktif, bermotivasi dan sentiasa bersedia untuk menyempurnakan tugasan
    (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  44. mohamad faiz

    Sebagai seorang yang sentiasa sibuk dengan alam pekerjaan serta keluarga, pati ayam brand membuatkan hidup saya terasa sempurna kerana ia mengekalkn tenaga untuk saya sepanjang hari. Tiada lagi rasa penat dan lesu. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  45. Nur

    Selepas percubaan selama 7 hari, peningkatan tenaga di dlm badan sya bertambah baik…sebelum ini saya kerap mengatuk dan lesu, selepas pengambilan Brand Essence of chicken ni, dpt membantu saya melakukan rutin harian dgn lebih bertenaga dan tidak lesu. Tetapi saya kurang gemar dgn bau hanyir drinya namum masih boleh diminum, sesuai di minum selepas mkn atau disuamkan sekiranya yang tidak tahan bau hanyir. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  46. Mohd Nizar

    Setelah berpeluang mencuba BRAND’S Sari Pati Ayam selama 7 hari berturut-turut,saya dapat merasakan perubahan yang bagus. Walau sibuk sepanjang hari namun masih berasa bertenaga dan dapat memberikan tumpuan sepenuhnya pada kerja.
    Amalkan minum pada waktu pagi secara berterusan untuk merasakan perbezaannya (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  47. Nur Diyana

    Saya telah mendengar tentang produk ini sejak kecil namun ini kali pertama saya mencubanya. Pada hari pertama percubaan, rasanya yang sedikit hanyir membuatkan saya rasa tak mahu untuk meneruskan percubaan ini. Namun lepas beberapa jam mencuba, saya merasa kagum dengan kesannya yang membuatkan saya merasa lebih bertenaga dan segar sepanjang hari. Saya juga perasan yang saya kurang berasa letih mahupun mengantuk sepanjang hari selepas mencuba produk ini. Saya yakin produk ini berkhasiat selepas saya merasakan kesan positif tersebut dan saya terus rasa bersemangat untuk mencuba produk ini sehingga akhir tempoh percubaan. Saya turut mengesyorkan produk ini kepada suami saya. Dan semestinya saya akan mengambil produk BRANDS Sari Pati Ayam dalam diet harian saya sepanjang bulan Ramadan nanti supaya saya mendapat tenaga yang secukupnya! (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  48. mohd alias

    Ayam Brand’s memberikan saya bertenaga sepanjang hari dalam mendepani pelbagai aktiviti yang sentiasa mencabar diri. Ayam Brand’s juga memberikan saya untuk kekal aktiviti sepanjang hari. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  49. Siti

    Saya sangat menyukai BRAND’S sari pati ayam, ia membuatkan pemikiran saya menjadi tenang dan memberi tenaga kepada saya, saya akan membeli produk ini selepas ini. saya sangat mengesyorkan kepada sesiapa sahaja untuk mencubanya. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  50. Siti nadirah

    BRANDS Sari Pati Ayam membuat saya cergas,bertenaga dan segar,memandangkan saya baru saja keluar dari hospital setelah ditahan srlama seminggu akibat Demam Denggi,kesan pengambilan darah di hspital membuat sy lemah tak bertenaga dn ssh berpikir,tp dengann pengambilan BRANDS Sari Pati Ayam,,kehidupan sehari hari sy berubah,,semakin cergas bertenaga dn segar sepanjang hari..terima lasih memperkenalkan sy dgn BRANDS Sari Pati Ayam (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  51. Fatimah

    Apabila sudah berumur ini..daya ingatan pun makin lemah dan mudah lupa. Saya minum pati ayam brand ini sebanyak 6 botol setiap hari. Daya ingatan saya makin kuat dan sudah jarang lupa. Saya harap dengan pengambilan yang berterusan masalah lupa saya akan pulih . (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  52. Muhammad

    brand ini adalah bagus, saya agak menyukainya kerana memantapkan daya ingatan dan mental saya (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  53. KAMISSAH

    pati ayam brands baru sahaj diterima dalam masa 5 hari, dan masih dalam penilaian seterusnya (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  54. Siti Masturah

    Badan cergas
    Tiada keletihan sepanjang hari
    Minda cerdas
    Badan fresh bila bangun pagi
    Sangat sedap (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  55. NUR SYAFIQAH

    produk ini membantu memberikan kecergasan kepada saya. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  56. Suriani

    Saya rasa lebih bertenaga untuk menjalani kerja harian saya dari segi fizikal dan mental (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  57. Nufil

    Saya suka rasanya yang sedap. Mudah dimakan dan disimpan. Ia memberi saya kekuatan dan tenaga sepanjang hari. Terima kasih kerana membenarkan saya mencubanya. Ia membantu meningkatkan metabolisma dan membuatkan kita kurang penat. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  58. bella

    Walaupun rasanya agak berlainan tapi selepas pertama kali saya mencuba nya ia membuatkan badan saya berubah jadi lebih baik malah saya rasa amat bertenaga dan pastu saya menyukainya harga nya juga amat mampu milik terima kasih kerana mengesyorkan ini pada saya. Pasti nya saya akan lebih berkeyakinan dengan tubuh saya . Anda harus mencuba nya juga dan nikmati kesegaran sepanjang masa (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  59. narina

    BRAND’S Sari Pati Ayam…memang terbaik..bertenaga sepanjang masa (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  60. Hadi

    I really like this essence so mich because it give more energetic and more energy to start my day on the morning (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  61. Rasyhiqah

    lepas minum essence ni, bila bangun pagi badan sy rasa ringan je. terima kasih pilih sy utk cuba brand’s essence chicken, mmg terbaik (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  62. Mai Fatin

    Sebelum ini saya tidak tahu tentang product ini setelah diberi Cuba,ya sgt bagus saya akn perkenalkn pada keluarga saya (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  63. nursayyidah

    sangat merasakan kebaikannya dalam masa yang singkat. dan saya mula menyukainya (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  64. Dhia

    Yes would consume during ramadhan,because i’m breasfeeding mom,and sure brands of chicken essence will be my energy booster during ramadhan (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  65. Hamizan

    Selepas mencuba selama 1minggu,saya dah merasakan badan saya lebih ringan tidak lemah dan dapat menjalankan kerja dengan lebih baik. Saya minum setiap pagi dan akan terus menggunakan produk ini untuk penjagaan kesihatan saya. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  66. Ruhaiza

    Eventhough the smell is not so favourable, the taste is considered accepted. I feel energized all day long. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  67. Mimi

    Selepas makan dalam beberapa minggu, badan saya lebih sihat dan bertenaga. Tak rugi dan sia sia saya amalkan nya. Saya akan suggest pada rakan dan juga keluarga agar mereka jugak akan mendapatkan tubuh badan yang sihat seperti saya. Saya pasti amalkan nya setiap bulan. Terima kasih BRAND’S essence of chicken???? (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  68. Sholihah

    being a housewife and mother of two heroes does tire me out but since I started using Brand’s Essence of chicken I feel more energetic and my emotions are more stable. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  69. Shazreen

    Brands chicken essence is a good supplement for people who is sporty because can give strength for muscle. Also give energy for daily. This essence also helps me to maintain my mood. I recommended this essence for people who is sporty and also have a trouble to concentrate on your daily work. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  70. Nadia

    BRAND’S Essence of Chicken give me more energy and more healthy. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  71. Nur

    This essence actually give more energy to me.. So I can do my work smoothly.. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  72. Nur atikah

    I can feel the difference after 3 days consume chicken essence. Felt more energetic and focus on my work. Definitely will buy for my daily consumption. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  73. Nor

    Proven to be effective, I gave it to my mother who is in her 80s and lacks appetite and lacks energy. After trying for 3 days she is back in her appetite and active again, I continue consume for her furthermore ramadan is coming, very good for all ages (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  74. Wardah

    Setelah mencuba beberapa botol pati ayam brands, saya rasa bertenaga, mudah fokus untuk selesaikan tugasan harian, walaupun kadang kadang tak cukup tidur sebab ada anak kecil tapi saya yakin produk ini sangat membantu saya untuk tetap bersemangat dalam kehidupan sehari – hari. Selain itu, produk ini membantu untuk meningkatkan metabolisma badan sebab makanlah banyak manapun, badan masih kekal langsing. Saya juga masih menyusu badan pada anak kecil saya, saya rasakan tahap penghasilan susu badan saya semakin meningkat selepas mengambil produk ni. Rasa pati ayam brands ini juga sangat sedap, saya suka minumnya dalam keadaan sejuk (disimpan dalam peti sejuk). Saya ada berikan kepada ayah saya untuk mencubanya kerana dia mempunyai masalah sakit lutut dan ia berkesan juga untuk dia, dapat mengurangkan rasa sakit dari kebiasaannya. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  75. Wahida

    mulakan pagi dengan brands essence of chicken, ia memberikan tenaga dan memberikan fokus lebih untuk semua aktiviti harian. mula-mula rasa susah nak terima rasa dia, tapi lama-lama dah boleh terima rasanya sekaligus memberi kesan yang berbeza pada badan dan fikiran. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  76. zuhamah

    Pengambilan konsisten seminggu memberikan kesan bertenaga dan tiada kelesuan seharian bekerja (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  77. SITI NURHASLIZA

    I fell more energy and more healthy and shining my day (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  78. Syiqin

    I always sleep during break at work. However after consuming BRAND’S Essence of Chicken i didn’t even feel sleepy at work. BRAND’S Essence of Chicken makes me feel less lethargic and i perform better at work. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  79. Siti

    I think when i woke up and drink this essence i feel very energy and refreshing i don’t feek tired and my morning become cheerful (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  80. Ardi wira

    Minum sebelum pergi kerja bersama sarapan. Kalau luasa akan ambil kwtika sahur (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  81. Mona Yazfizza

    Taste a bit fishy, the smell also not really good. May be not suitable for me. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  82. Intan

    This chicken essence is basically good because the ingredients are all natural; chicken n caramel. The first aroma n taste was like ‘ayam masak kicap’ but without the flavour. It tasted a little salty with a hint of bitterness and chicken flavour. First day of consuming it, didnt make any changes to me. And on the 8th day of consuming only it made me felt more energised and focused on my tasks.
    Personally, I dont think I cant handle the taste if I consume it during ramadan. But it is light and easy to consume. So, i think that is a good side for a good sahur supplement. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  83. Zakiah

    Selepas minum brand essence badan lebih bertenaga. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  84. Nur

    Brands Chicken Essence is my go-to drink whenever I need to feel energised. I take it before my exam period when I was a student and on days when I wake up feeling sleepy these days as a working adult. I love the chicken taste and that it can be enjoyed both hot and cold (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  85. Darma

    I love how the product bottled in separately jar so I can bring it on the go everywhere easily. The taste is bearable. It keeps me awake and give me more energy to do my daily routine. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  86. Ummu

    Lepas consume produk ni saya berasa lebih bertenaga bila bangun pagi dan rasa badan cergas sepanjang hari (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  87. Nor fahtin

    ok.. feel acceptable, body feel light, feel more excited to start the day job… best produck. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  88. Ain

    To be honest, I almost vomited the first time I tried it. I find it hard to swallow due to the unpleasant taste. Even so, I continued using it this week and noticed that after taking this essence, I have more energy to work. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  89. Ainun

    Thankyou hometesterclub untuk this one. Memang seperti supplemen. Kepada yg tak sukakan herba maybe boleh try yang ni ? Sebab bau ayam. Haha. Packaging comel senang nak bawa kemana mana. Tak tumpah sebab penutup memang ketat. Rasa dia bagi saya bolehla sebab saya jenis yg kurang minum benda sebegini. But overall okay. Just nice to try. If needed, boleh consume setiap hari. Banyak kebaikan, boleh hadiahkan untuk mak, ayah, atuk, nenek atau keluarga kita yang lain. Untuk breastmilk mum pun sesuai, sebab dia akan increase your milk. For sure refommended if you love this kind of health supplement. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  90. norazlin

    as the first time user, the taste is not tongue friendly for me.
    but i feel different. i feel energetic. my brain stay sharp and focus. normally i feel sleepy during working hour but after consume this product i feel active the whole day. feels like i have a power bank for energy.
    every sunday, i do my morning brisk walk. after consume this product, i feel that i can exercise more. its very good for my body
    i have a big burn scar on my arm. normally the scar feel dry and itchy so i need to apply lotion to it. after i consumed this product. the scar turn moist and smooth as i believe this product is very good for repairing my skin.
    thumbs up for this product!! (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  91. Noratikah

    I like it and also give me energy everyday after consuming (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  92. MOHD RAIF

    Selepas mencuba untuk 7 hari, ianya memberi tenaga tambahan kepada saya setiap hari. Cuma baunya kurang menyenangkan. Amat sesuai untuk menambah tenaga yang sihat. Hidup pasti menyenangkan. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  93. aisyah

    sarapan dan sebelum tidur malam saya akan minum waktu pagi bangun badan lesu hilang dan bertenaga (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  94. Nurbani

    Essence of chicken broth can releive mental fatigue as well.Help relieve symptoms of physical and mental fatigue. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  95. Norhasifah

    A trusted brand worth for money as good supplements food for brain and body. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  96. Erny

    Minum kesihatan yang sangat Baik untuk badan.saya dah minum 4botol setiap pagi,memberikan tenaga dan Rasa sihat .terima kasih BRAND S (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  97. Nurul Hafizah

    I never consumed chicken essence daily before, I thought it will be too heaty. But apparently it’s not. It does gives me more energy to tackle the busy days and less tired. Best consumed in the morning so I’m ready to face the day. Packaging was good, easy to open and no spill at all when open. Taste quite thick like concentrated chicken soup, no bitterness at all, no weird or too chickeny smell. And most importantly it is natural taste, no additional caramel or whatnot sugar stuffs. Good stuff! Recommended. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  98. Juleyana

    Sebagai seorang suri rumahtangga dan menjaga anak kecil yg sangat lasak,saya sering keletihan dan kelihatan lesu tak bermaya.Kadang-kadang saya hilang fokus dan mudah lupa serta cepat marah.

    Brand’s Essence of Chicken
    Ternyata membantu saya

    -Meningkatkan daya tumpuan
    -Mengurangkan keletihan
    -Menguatkan imuniti
    -Mengawal tekanan mental dan anxiety

    Saya kekal bertenaga sepanjang hari.
    Terima kasih Brand’s Essence of Chicken (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  99. NUR FAIZAH

    I already use Brand’s Essence more than 7 day make me very energetic every day, not sleepy and more concentrate to my work that i had make. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  100. Najihah

    Kesan yang saya dapat katakan selepas meminumnya ialah badan saya lebih bertenaga untuk bekerja.. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  101. Ainna

    This Brands essence of chicken is very suitable for someone who has a very active lifestyle. I consume this essence on everyday on daily basic. It keeps my energy to go further and help me to stay focus in my work. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  102. SNFadzilah

    For me, this essence is quite smelly and has a strong flavour. But as a mom of two kids, this product keeps me energetic throughout the day as i often feel tired and lack sleeping time. After trying it for 7 days consecutively, i prefer to finish the balance bottle by adding it in a hot soup, as it improves the taste and is easy to eat. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  103. Shazylin

    Im very excited try it .Tq give me chance to try ayam brand (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  104. Shahami

    Sebagai pesakit Bipolar Disorder, amatlah penting untuk saya menjaga mood dan kesihatan mental sehari-hari bagi mengelakkan perubahan mood yang drastik berlaku. Bila berlaku perubahan itu, kehidupan seharian, kerja dan sosial saya juga akan berubah. Oleh itu, setelah 7 hari mencuba, boleh dikatakan mood saya dapat dikawal dengan relaks dan tenang. Cuma, pati ini perlu diminum setelah dipanaskan kerana bau pati ini tidak begitu menyelerakan. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  105. Nurhidayati

    I love how it help gain energy and physical health especially during tired day or busy day. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  106. Nor Asiah

    Wlaupn rasa xbp sdp tp i still consume smpy abes..good for health.. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  107. Nadia

    This product is good for energy and enhance protein. But, I don’t like the taste and smell. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  108. Siti Asmahniza

    Try untuk 10 hari minum, susu badan bertambah dan pekat (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  109. NUR AMIRA

    its giving me a lot of energy and gain a little bit of my strength (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  110. Nur Athirah

    after 7 days of trying it, I found that my body feels fresh when I wake up in the morning. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  111. NOR FAEZAH

    produk terbaik yg mampu memberi tenaga kepada sy sebagai suri rumah dan seorang tailor untuk menjalankan tugasan harian saya.. kurang saya penat, xmudah lesu dan mengatuk.. bertenaga sepanjang hari (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  112. ida

    terima kasih brand keluarkan produk yang mudah untuk diminum,saya mencuba 3hari hasil yang sangat membantu tubuh badan saya menjadi segar dan bertenaga setiap hari, tq hantarkam sample selepas ini pasti saya akan beli amalkan untuk badan saya (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  113. Siti

    Selepas saya mencuba PATI AYAM BRAND terasa badan segar dan sihat sepanjang hari.hari saya tidak rasa lemah lagi. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  114. AI KHIM

    I was sceptical at first, but I tried it for 7 days. To be honest, for the first and second day I really didn’t feel much? But the effect became more noticeable after trying for more consecutive days. I could feel that my mind is more sharp and I feel more energetic. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  115. Haryono

    Revive your energy and keep your mind concentrate to finish all the task (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  116. Sarah

    To be completely honest, i am not a fan of the taste. It is quite hard to consume at first but after few days of consuming the chicken essenxe, it gradually gets better to consumed. It does help me to concentrate a but well as a university student and i might consider to purchase it again as it beneficial for the mind wellness! (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  117. Nurul Azwin

    The effect was good actually to my body. I can feel energize when consuming it. It just I don’t like the taste, but it is helpful to start your day. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  118. NUR AMIRA

    Dpat membantu Saya untuk menambah Susu bdan dan membantu untuk Saya kekal active untuk activiti harian (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  119. Nur Syahirah

    First time try Brand’s Essence of Chicken like really smelly but after consume it just make me feel fresh and energize. I know the taste is little bit bitter but it’s really healthy. I think good for consuming in Ramadhan period because we need lot of energy. Really nice. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  120. Farhana

    BRAND’S Essence of Chicken helps me a lot on focusing on my job in the whole day. It gives me more energy. I will sure consume this product during ramadan. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  121. anaiman

    BRAND Essence chicken memberikan tenaga untuk memulakan hari.anda diluar sana patot memcubanyaa (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  122. NUR HASLINA

    Brand minuman yang Baik untuk kesihatan dalaman untuk wanita serta leaking untuk kecergasan harian (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  123. Nuraidah

    Dalam proses percubaan ni saya suka dan sesuai produk ni buat saya rasa bertenaga dan sesuai dgn saya saya akan mencuba ye pada bulan puasa yg akan datang tidak lama lagi bila diberi peluang. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  124. NOORSHIDA

    After trying chicken essence for 7 days, I can feel many changes in my health. My body feels always fresh, no longer always tired like before. I can also feel that my mental health is improving because I am no longer always thinking negatively. Soon I will be fasting in the month of Ramadhan so I plan to consistently practice this chicken essence throughout sahur so that I will have more energy to perform fasting. I highly recommend this chicken essence to all of you. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  125. Suriyawati

    I’m very honoured to try out Brand’s Essence of Chicken and give my feedback on this.The benefits are deniable such as energy booster, more focus on work and reduce fatigues.But somehow the taste is not to my liking.But I think it will benefited for supplements intake during the month of Ramadhan. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  126. Nur Asmida

    Essence of chicken memang terbaik.. After consume every morning badan terasa segar sangat2. Before this badan memang tersangat lesu yee.. n after consume Pati ayam brands badan tidak lesu dan sangat bertenaga . I love pati ayam brands. I akan consume lepas ni dan konsisten minum . Thankyou keluarkan this essence yang sangat2 membantu untuk para para wanita yang macam saya.. Saya juga akan recommend kepada kawan kawan dah juga family. Pati ayam brands sangat sangat bagus foe daily routine untuk kekal cergas dan bertenaga. Next nak cuba brands flavour lain juga.. Terima kasih juga try n review bagi tester . Tanpa anda juga saya tidak tahu apa yang sesuai untuk tambah tenaga . Semoga nant ada tester yang perisa lain untuk dirasa dan dicuba.. Semog ianya memberi manfaat juga kepada orang yang diluar sana menghadapi masalah seperti saya.. Thanks BRAND’S Essence Chicken !!!!!!!!!! Dah habisnaant boleh repeat again !!!!! Love love love pati ayam brand’s……………………………… (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  127. Nor Khalilah

    I love BRANDS product …give more energy for me and family (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  128. nor

    very good for healty maintainance, drink one bottle every morning can suitain for 12 hour without any help of coffe. proven as energy booster and reduce tiredness . and control stress everyday . (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  129. Norhayati

    Minuman nie memang bagus untuk kesihatan luar dan dalam.. tapi untuk bau dan rasa, tekak tak dapat nak tolerate.. lepas minum memang rasa bertenaga sebab ia mengandungi protein kan.. tolak bau dan rasa, semua ok (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  130. Daniwati

    Saya akan mengambil produk ini di bulan ramadhan nanti (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  131. Rofiexa

    I feel so energetic and heathy while consumed in this 7 days.Never tried before, but will continuing to be more healthy.Thank you for give me a chance to know how good this product (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  132. ALYA ZULAIKHA

    after consume essence of chicken im feel so energetic and at the same time i can sleep well right now because before this i had a problem to sleep every night (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  133. Yanti

    This is my first time consuming chicken essence and all I can tell is it’s good for ones health. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  134. NURUL FATIHA

    Sebagai suri rumah,saya memerlukan banyak tenaga bagi menyiapkan pelbagai kerja disamping menguruskan anak-anak yang masih kecil.Selepas mencuba produk ni,badan rasa sangat bertenaga.Susu badan pon semakin meriah. (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  135. Ammar

    A fresh and healthy chicken essence. Suitable for all ages. I have had a fever recently and drink this chicken essence every day, my fever is gone. Thank you (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  136. Nur Hafiza

    Brands pati ayam membuat saya lebih bertenaga dan tangkas untuk membuat kerja harian dan menjaga anak sepanjang hari.. saya juga lebih fokus dan peka keadaan sekeliling (Originally posted on Home Tester Club)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  137. liewmay

    Good product quality good value for money fast delivery.

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  138. helensiau

    Received in good condition. Cheap and nice. Packaging is good as well.

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  139. Lim

    Parcel safety received……

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  140. kavesha

    Good Product quality Good Value for money Excellent service

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  141. gilliant

    Items received in good condition. Normal expires date for all items.

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  142. bryan lee

    Received in good condition. Thank you so much

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  143. Irhwan

    Good seller. Fast delivery.

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  144. Cheung

    Item received in good condition…Thanks seller

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  145. Sharon Lee

    Good received with thanks.

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  146. Cjoan

    Received the parcel in good condition

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  147. Celine

    Received order with good condition. Cheaper than other sellers.

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  148. Claire Ang

    Fast delivery. Good packaging.

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  149. Brenda Sum

    Super fast delivery. Will repeat purchase

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  150. Dilla

    ast delivery, good packing with seal air, all goods in good condition, good value for money, will purchase again with this seller

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  151. Jamilah

    Fast delivery.. Will repeat order with this seller again..

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  152. Bong

    Good product quantity Good value for money Faster delivery Excellent service by seller Good packaging

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  153. Minlee

    Good value for money

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  154. Jessey

    Item received in good condition. Thank you seller!

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  155. Rianazli

    Recommended seller

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  156. Suhaimi

    Received in good condition within expected time. Thank you seller

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  157. Venus

    Good product and fast delivery service

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  158. lingling

    Item safely arrived in good condition
    Thank you seller for excellent services

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  159. lexus

    Very fast delivery. Good quality product received. Will repeat purchase again.

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  160. Sammy

    Recommended seller response fast

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  161. Lin shan

    Good in condition packaging and product

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

View more
×

Login

Continue as a Guest

From The Same Brand
Generate Cart URL
Whatsapp
Home
Category
Promotions
Live Chat
My Account
My Account

Categories