promotions

Alpro Pharmacy Jualan Gudang Online 2021

By Alpro Pharmacy

June 5, 2021

Alpro Pharmacy Jualan Gudang Online 2021

Stok penghabisan ! Deal Eksklusif ! Hadiah !

Kami menawarkan pelbagai produk penjagaan kesihatan dan produk makanan tambahan daripada jenama-jenama terkemuka dengan harga yang amat murah serta diskaun yang hebat

    • Jika anda membeli minima RM150 & ke atas di dalam satu resit, anda akan mendapat satu tiket cabutan bertuah dan berpeluang memenangi Hadiah Utama: iPhone 12 Pro Max bernilai RM6,699!
    • Dan setiap pembelian RM150, anda akan mendapat baucar tunai bernilai RM10!
    • Jika anda berbelanja sebanyak RM500 dalam satu resit, anda berpeluang mendapat tuala premium!

Kami amat mengalukan kedatangan anda untuk merasai pengalaman berbelanja bersama kami di Jualan Gudang “Online” oleh Farmasi Alpro.

Tarikh: 24th -30th June 2021
Masa: Online 24 Jam/7 Hari

Setiap tahun Farmasi Alpro akan mengadakan jualan Gudang secara fizikal di seremban,walaupun pada tahun ini wabak Covid-19 menjejaskan dan menyekat pergerakan seluruh rakyat Malaysia,Farmasi Alpro bawakan kepada anda kaedah yang baru iaitu secara digital,dimana anda semua boleh berbelanja secara online walaupun dimana anda berada.  

Kami amat mengalu-alukan anda,keluarga,serta sahabat handai untuk mengunjungi Jualan Gudang Farmasi Alpro pada 24th -30th June 2021.

Selama 7 hari ini, kami akan mengadakan promosi dan diskaun besar ke atas jenama-jenama terkemuka seperti: Powerlife , Blackmores, GKB , Metabolic+ , Abbott , Cetaphil , Omron, NestleHealthScience, Dermatix, Flavettes, Vitahealth, Bio-Life, Dettol, Pristin, Surbex, Medisana, Cosmoderm, Contour, Rosken, Loreal, Sensodyne, Scotts, Dermaveen, EveryMorning dan lain, discount sehingga 70%

Beli lebih, jimat lebih dengan Jualan Gudang “Online” Alpro Pharmacy.

Diskaun sehingga 70%.
● Diskaun hanya untuk masa yang terhad (7 hari promosi)

●*Dapatkan baucar RM10 dengan pembelian minima RM150 dalam satu resit.
● Sertai cabutan bertuah kami dengan pembelian minima RM150 dalam satu resit untuk mendapat peluang memenangi iPhone 12 Pro Max.

● Pemenang cabutan bertuah akan diumumkan pada jam 12 pagi, 1th July 2021 melaluiAlpro Pharmacy Facebook live.
–SHOP NOW–

*T&Cs applied.

Generate Cart URL